ILMOITTAUTUMINEN
SYYSOPINTOPÄIVÄÄN 2022

Jos osallistumismaksun maksaa työnantaja, ilmoita tarkka, virallinen laskutusosoite (esim. toimipaikkasi tarvittavat erilliset kustannuspaikkatiedot. Selvitäthän tiedot esimieheltäsi). Huom! Vuoden 2022 koulutus on maksuton yhdistyksen jäsenille.

Kiitos! Ilmoittautuminen vastaanotettu.

LUENTOARKISTO

KOULUTUS

Suomen MS-hoitajat ry suunnittelee ja järjestää koulutusta, kokouksia ja keskustelutilaisuuksia. Täältä löydät tietoa tulevista koulutuksista, koulutusten ohjelmat ja ilmoittautumisohjeet. Huomaathan, että tietoja päivitetään heti, kun lisätiedot yhteistyötaholta on saatu. 

Tulevia koulutuksia 2022 

30.5.2022 klo 14.30-15.30

Maailman MS-päivän koulutus. Järjestäjätahona Biogen. Koulutus järjestetään iltapäivä-webinaarina. Koulutusohjelmaan ja ilmoittautumiseen pääset tästä.

2.-3.9.2022

MS-hoitotyön koulutus. Järjestäjätahona Sanofi. Koulutusohjelmaan ja ilmoittautumiseen pääset tästä.

17.11.2022

Syysopintopäivän pre-symposium. Järjestäjätahona Novartis. Lisätietoa koulutuksesta keväällä 2022.

18.11.2022

Valtakunnallinen syysopintopäivä. Koulutuksen ohjelmaan pääset tutustumaan tästä. Koulutuspaikka ja kouluttajat varmistuvat kesäkuun aikana. Syysopintopäivään voit osallistua myös etäyhteyksin. Tarkempaa tietoa tästä myöhemmin.

 

Ilmoittautuminen on avautunut, voit ilmoittautua mukaan jäsenillemme maksuttomaan koulutuspäivään alla olevalla lomakkeella!