ILMOITTAUTUMINEN
SYYSOPINTOPÄIVÄÄN 2022

Jos osallistumismaksun maksaa työnantaja, ilmoita tarkka, virallinen laskutusosoite (esim. toimipaikkasi tarvittavat erilliset kustannuspaikkatiedot. Selvitäthän tiedot esimieheltäsi). Huom! Vuoden 2022 koulutus on maksuton yhdistyksen jäsenille.

Kiitos! Ilmoittautuminen vastaanotettu.

LUENTOARKISTO

KOULUTUS

Suomen MS-hoitajat ry suunnittelee ja järjestää koulutusta, kokouksia ja keskustelutilaisuuksia. Täältä löydät tietoa tulevista koulutuksista, koulutusten ohjelmat ja ilmoittautumisohjeet. Huomaathan, että tietoja päivitetään heti, kun lisätiedot yhteistyötaholta on saatu. 

Tulevia koulutuksia 2022 

31.10.2022 klo 14.30–15.30

Rokotustietoa MS-hoitajille -webinaari. Tunnin Teams-koulutuksessa virusopin professori Ilkka Julkunen Turun yliopistosta luennoi rokotuksista sekä Covid 19 -rokotevasteesta immuunipuutteisilla henkilöillä. Ilmoittautumiseen pääset tästä.

17.11.2022

Syysopintopäivän pre-symposium. Järjestäjätahona Novartis. Koulutuspaikkana on Mikonkatu 7, Helsinki, koulutukseen voi osallistua myös etänä! Koulutusohjelmaan pääset tästä.

Ilmoittautumiseen pääset tästä.

18.11.2022

Valtakunnallinen syysopintopäivä. Koulutuspaikkana on Mikonkatu 7, Helsinki. Koulutuksen ohjelmaan pääset tutustumaan tästä. Syysopintopäivään voit osallistua myös etäyhteyksin. Tarkempaa tietoa tästä myöhemmin.

 

Ilmoittautuminen on avautunut, voit ilmoittautua mukaan jäsenillemme maksuttomaan koulutuspäivään alla olevalla lomakkeella! Muistathan ilmoittautua pre-symposiumiin erikseen.