top of page

Haemme asiantuntijabloggaajaa!

Suomen MS-hoitajat ry ylläpitää MS-ASEMAA ja siihen linkittyvää Elämässä.-blogia.

Blogi tarjoaa tietoa ja tukea MS-tautiin sairastuneelle, hänen läheisilleen sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Blogissa käsitellään MS-tautiin, sen hoitoon, kuntoutukseen sekä sairastavan ja hänen läheistensä ja hoitajiensa arkeen liittyviä ajankohtaisia asioita.

Haemme Elämässä.-blogiin yhtä asiantuntijakirjoittajaa - oletko se sinä tai tunnetko jonkun, joka voisi olla kiinnostunut pestistä?


Bloggaajalta odotamme sosiaali- tai terveysalan koulutusta ja työkokemusta. Voit olla myös alalle opiskelija. Arvostamme MS-taudin hoitotyön tuntemusta, mutta se ei ole ensisijainen vaatimuksemme. Toivomme kuitenkin, että olet kiinnostunut MS-taudista, sen hoidosta sekä potilaan ja hänen perheensä kohtaamisesta ja tukemisesta.


Olisi hyvä, jos sinulla on kokemusta kirjoittamisesta, mutta tärkeintä on innostus, vahva tahto ja tekemisen meininki!


Työsopimukseen kuuluu kerran kuukaudessa blogitekstin tuottaminen yhteisesti valikoidusta aihealueesta. Asiantuntijakirjoittaja etsii lisäksi tekstilleen sopivan kuvan sekä vie kirjoituksensa blogipohjaan ja ajastaa sen sovitusti, julkaisukalenterin mukaan. Työ alkaa helmikuussa 2022. Suomen MS-hoitajat ry maksaa korvauksen kaikista kirjoituksista.


Jos kiinnostuit, laitathan meille viestiä ja yhden A4-liuskan pituisen esimerkkitekstin osoitteeseen aija.kallio@ms-hoitajat.fi.

Comments


bottom of page