top of page

Hetki unelmille -kirja edukkaasti joulupakettiin!

Tip, tap! Suomen MS-hoitajat ry käynnisti joulukampanjan, jonka aikana yhdistyksen varastossa olevat Hetki unelmille -kirjat voi hankkia itselleen tai lahjaksi edukkaasti esimerkiksi joulupakettiin. Kirjan hinta kampanjan aikana on 15.00 euroa. Postikulut sisältyvät hintaan.

Hetki unelmille - elämää MS-taudin kanssa -kirjassa kaksitoista MS-tautiin sairastunutta kertoo rohkeasti ja avoimesti unelmistaan, elämästään ja sairaudestaan. Siitä, miten unelmat voivat olla yhtä aikaa arkisia, erityisiä ja havahduttavia. Miten ne kannattelevat ja lohduttavat vaikeissa hetkissä. Kirja juhlistaa Suomen MS-hoitajat ry:n toimintaa MS-hoitotyön kehittämiseksi.

Voit hankkia oman kirjasi kampanjan aikana osoitteesta eija.luoto@ms-hoitajat.net.

bottom of page