Urologisen hoitotyön asiantuntija Heidi Aaltonen vakituiseksi blogikirjoittajaksi

18.8.2019

 

Sairaanhoitaja (YAMK) ja urologisen hoitotyön asiantuntija Heidi Aaltonen aloitti elokuussa Suomen MS-hoitajat ry:n ylläpitämän Elämässä.-blogin vakituisena kirjoittajana kokemuskouluttaja Katja Oksan siirryttyä vieraskynäilijäksi.

 

 

Heidi on asiantuntija, jonka intohimona on kehittää ja kehittyä: "Laadukas hoitotyö ja siihen pyrkiminen ovat lähellä sydäntäni. Suhtaudun elämään optimistisesti ja pohjimmiltani olen rationaalinen järki-ihminen. Uskon, että elämä kantaa!"

 

Heidille voi kirjoittaa mieltä askarruttavista asioista tai kysyä esimerkiksi MS-taudin näkymättömiin oireisiin kuuluvista virtsavaivoista ja seksiin liittyen blogin kautta!

Klikkaa mukaan tästä.

Please reload

  • MS-hoitajat Facebookissa
  • MS-hoitajat Instagramissa

© 2019 Suomen MS-hoitajat ry