top of page

MS-tautia sairastavan palvelukartta on valmistunut

Pirkanmaan Neuroyhdistys on yhteistyössä Merckin kanssa laatinut MS-tautia sairastavan palvelukartan. Palvelukarttaan on koottu palvelut, joita MS-tautiin sairastunut voi saada tarpeensa mukaan eri palveluntuottajilta.

Juuri julkaistun palvelukartan tavoitteena on lisätä sekä potilaiden että sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kokonaiskäsitystä MS-potilaan hoitopolusta. Suomen MS-hoitajat ry on toiminut asiantuntijatahona palvelukartan suunnittelussa.

Palvelukartta sekä siitä laadittu ohjevideo ovat katsottavissa ja ladattavissa täältä. Karttatietoja ja palvelukokonaisuutta voi tarkastella sivustolla olevasta pdf-kuvasta tai verkkosivun vasemman valikon palveluluettelosta. Palveluluettelosta löydät linkit suoraan palveluista kertoville verkkosivuille.

bottom of page