top of page

Hetki unelmille -kirja julkaistaan 22.11.2018

22.11.2018 julkaistava uutuuskirja ”Hetki unelmille – elämää MS-taudin kanssa” kannustaa tavoittelemaan unelmia. Kirjaa varten kahdelletoista henkilölle esitettiin yksi tärkeä kysymys: Mistä sinä unelmoit?

Teos juhlistaa Suomen MS-hoitajien 20-vuotista työtä MS-hoitotyön kehittämiseksi. Teoksen ovat kirjoittaneet terveysalan ammattilaiset Minna Salakari ja Jan Holmberg. Kirja syntyi ideasta rohkaista MS-tautia sairastavia, heidän läheisiään ja hoitajiaan unelmoimaan yhdessä.

– Sairastuessa unelmat parhaimmillaan lohduttavat ja auttavat jaksamaan. Ne vievät kauemmas sairaudesta kohti elämää, arkea ja hyvää oloa. Yksikin unelma voi muuttaa koko elämän, kirjoittajat luonnehtivat.

Jokainen kirjan luku on oma ainutlaatuinen kertomuksensa, täynnä pieniä ja suuria unelmia. Yksilölliset unelmat ovat yhtä aikaa arkisia, erityisiä ja havahduttavia, osa ihmisen tarinaa MS-taudin kanssa. Tekstejä täydentävät Annastiina Mäkitalon herkät kuvitukset.

– Kirjoittajina unelmoimme siitä, että lukija eläisi tarinoissa vahvasti mukana. Se auttaisi meistä jokaista näkemään toisen ihmisen hänen sairauksistaan huolimatta. Toivomme teoksen puhuttelevan myös heitä, jotka eivät kamppaile vakavan sairauden kanssa.

Kirjan on kustantanut Suomen MS-hoitajat ry Sanofi Genzymen tuella.

Hanki oma kirjasi:

  • Kirjan myynti ja tilaukset kirjakauppojen kautta.

  • Kirjan voi tilata julkaisun jälkeen BoD:n verkkokaupasta painettuna ja e-kirjana: www.bod.fi/kirjakauppa

  • Julkaistun kirjan voi ostaa myös muista nettikirjakaupoista tai paikallisista kirjakaupoista (kauppias tilaa kirjan, jos sitä ei ole hyllyssä).

Hinnat:

  • painettu kirja (ovh) 21,90 euroa

  • e-kirja (ovh) 9,99 euroa

Huom! Luvassa kampanjatarjous viikolla 48 – seuraa ilmoittelua!

bottom of page