top of page

SYYSOPINTOPÄIVÄSSÄ NELJÄ AJANKOHTAISTA ASIANTUNTIJALUENTOA

MS-NYT 2021 -koulutuspäivä sote-alan ammattilaisille ja opiskelijoille järjestetään 19. marraskuuta Tapahtuma Bankista striimattuna valtakunnallisesti. Tämän vuoden syysopintopäivässä kuullaan kaiken kaikkiaan neljää huikeaa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista ajankohtaisista aiheista.

Valtakunnallinen, jo perinteeksi muodostunut, MS-hoitajat ry:n syysopintopäivä toteutuu hybridimallilla: suurin osa luennoijista ja yhdistyksen yhteistyötahoista esiintyy paikan päällä, valtaosa osallistujista on tilaisuudessa mukana etäyhteyksin, kuitenkin livenä.


Syysopintopäivän aloittaa neurologian erikoislääkäri Juha-Pekka Erälinna luennollaan "MS-taudin lääkehoidon kulmakivet", jonka jälkeen kuullaan sairaanhoitaja (YAMK), mielenterveys- ja päihdetyön asiantuntija Jan Holmbergin "Päihteidenkäytön kartoitus hoitajavastaanotolla" -esitys.


Koulutusohjelmaan on koottu kolme toivottua kokonaisuutta: neurologian erikoislääkäri, long-covid-konsultti Sini Laakson"Koronavirus ja aivot - mitä tiedämme nyt?", psykologi ja ravitsemusterapeutti Siniriikka Männistön"Miten hoitotyön ammattilainen voi huolehtia jaksamisestaan?" sekä iltapäivän TtM Mira Videnin"Toimiva etävastaanotto ja potilaan haastattelu etänä".


Koulutuspäivän päättää Vuoden MS-hoitajan tai MS-hoitotyön teon palkitseminen.


Voit ilmoittautua mukaan jäsenillemme maksuttomaan koulutukseen verkkosivujemme ilmoittautumislomakkeella 9.11. saakka!


Koulutuspäivän pääsponsorina toimii Merck.Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page