top of page

Elämässä.-blogissa aloittaa uusi kirjoittaja

Suomen MS-hoitajat ry:n hallinnoimaan Elämässä.-blogiin on rekrytoitu uusi kirjoittaja sairaanhoitaja (YAMK) Heidi Aaltosen tilalle. Maaliskuussa asiantuntijakirjoittajana aloittaa diakoniatyöntekijä Päivi Kemell.

Päivi sairastaa itse MS-tautia ja hänellä on vankka kokemus kirjoittamisesta: Päivi on toiminut bloggaajana Meidän Perhe -sivustolla, kotimaa.fi-sivustolla sekä Novartiksen MS Elo -sivustolla. Lisäksi hän on kirjoittanut pitkään henkilökohtaista blogiaan.


Kemell kertoo haluavansa kirjoittaa Elämässä.-blogiin rehellisesti arjestaan ja tunteistaan. Uusi kirjoittaja aloittaa työnsä 17.3. Ensimmäisen kirjoituksen aihe on jo päätetty:


Ensimmäinen tekstini käsittelee tunteita fatiikin keskellä. Kun oireet eivät ole selkeästi näkyvät ja invalidisoivat, mutta kuitenkin vaikeuttavat arjesta selviytymiseen. Miten vaikea on selittää töissä tai ystäville, saati hoitajille, oireita, kun ne eivät näy? Uskooko kukaan, vai olenko pöpi?

Elämässä.-blogi tarjoaa tietoa ja tukea MS-tautiin sairastuneelle, hänen läheisilleen sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Blogissa käsitellään MS-tautiin, sen hoitoon, kuntoutukseen sekä sairastavan ja hänen läheistensä ja hoitajiensa arkeen liittyviä ajankohtaisia asioita.

bottom of page