Valtakunnallinen syysopintopäivä on siirretty ensi vuoteen

10.10.2020

Valtakunnallinen syysopintopäivä (21.11.) on jouduttu siirtämään vallitsevan ja kiihtyvän koronavirusepidemiatilanteen vuoksi ensi vuoteen. Yhdistys pahoittelee tilannetta ja informoi jäsenistöään ja yhteistyötahojaan tulevista koulutusjärjestelyistä.

 

Koronavirusepidemia on kiihtynyt koko maassa. Tautitapausten ilmaantuvuus on jyrkässä nousussa ja positiivisten näytteiden osuus testatuista on jatkanut kasvuaan.

 

Suomen MS-hoitajat ry:n hallitus teki päätöksensä peruutuksesta lokakuun kokouksessaan. Yhdistys ei halua ottaa riskiä viruksen leviämisestä koulutustilaisuuksissaan eikä altistaa riskiryhmiin kuuluvia potilaita hoitavien ammattilaisten terveyttä. Hallitus huomioi päätökseteossaan myös ilmoittautuneilta saadun huolestuneen palautteen koulutusjärjestelyistä.

 

Pysytään terveinä! 

 

 

Please reload

  • MS-hoitajat Facebookissa
  • MS-hoitajat Instagramissa

© 2019 Suomen MS-hoitajat ry