top of page

Haasta MS -podcasteissa paneudutaan ajankohtaisiin ilmiöihin

Sanofi Genzymen Haasta MS -podcast-sarja on julkaistu. Se on tarkoitettu MS-tautiin sairastuneille, heidän läheisilleen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille. Podcastissa haastetaan MS-taudin ilmiöitä tuoreilla näkökulmilla paremman arjen saavuttamiseksi.

Ajankohtaisista aiheista on keskustelemassa vaihtuvia MS-yhteisön jäseniä. Löydät podcastien uudet jaksot MS-opas -sivuilta, Spotifystä, iTunesista ja Buzzsproutista.

Ensimmäisissä podcasteissa Suomen MS-hoitajat ry:n puheenjohtaja Minna Salakari ja hoitotyön asiantuntija, kouluttaja Jan Holmberg keskustelevat näkymättömistä oireista monitahoisesti: kuunneltavaa löytyy niin hoitotyön ammattilaisille, sairastuneille kuin heidän läheisilleenkin.

bottom of page