Haasta MS -podcasteissa paneudutaan ajankohtaisiin ilmiöihin

23.8.2020

Sanofi Genzymen Haasta MS -podcast-sarja on julkaistu. Se on tarkoitettu MS-tautiin sairastuneille, heidän läheisilleen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille. Podcastissa haastetaan MS-taudin ilmiöitä tuoreilla näkökulmilla paremman arjen saavuttamiseksi.

 

Ajankohtaisista aiheista on keskustelemassa vaihtuvia MS-yhteisön jäseniä. Löydät podcastien uudet jaksot MS-opas -sivuilta, Spotifystä, iTunesista ja Buzzsproutista.

 

Ensimmäisissä podcasteissa Suomen MS-hoitajat ry:n puheenjohtaja Minna Salakari ja hoitotyön asiantuntija, kouluttaja Jan Holmberg keskustelevat näkymättömistä oireista monitahoisesti: kuunneltavaa löytyy niin hoitotyön ammattilaisille, sairastuneille kuin heidän läheisilleenkin.

 

Klikkaa mukaan ja pysy kuulolla!

 

Please reload

  • MS-hoitajat Facebookissa
  • MS-hoitajat Instagramissa

© 2019 Suomen MS-hoitajat ry