top of page

Ehdota Vuoden MS-hoitajaa tai MS-hoitotyöntekoa!

Voit jälleen ehdottaa Vuoden MS-hoitajaa tai Vuoden MS-hoitotyön tekoa. Voittajan julkistaminen ja palkitseminen tapahtuu 20.11.2020.

Tiedätkö hoitajan, joka ansaitsisi tulla huomioiduksi MS-hoitotyön osaamisen, kouluttamisen, esiintymisen tai muiden ansioidensa ja urakehityksensä perusteella? Tai tuleeko mieleesi MS-hoitotyön liittyvä teko, joka on merkittävällä tavalla "mullistanut" ja parantanut joko yksittäisen asiakkaan tai potilaan hoitotyötä ja hyvinvointia tai hoitotyön prosessia ja hoitoyksikön toimintaa?

Nyt kannattaa toimia! Kerro meille oma ehdokkaasi toiseen tai molempiin kategorioihin. Ehdotukset perusteluineen voit lähettää suoraan yhdistyksen hallitukselle osoitteeseen hallitus@ms-hoitajat.fi 9.11.2020 mennessä. Kaikkien ehdotuksen jättäneiden kesken arvotaan kaksi elokuvalippua ehdotusajan umpeuduttua. Ehdotusten antajien henkilöllisyys ei paljastu missään prosessin vaiheessa.

bottom of page