Vuoden ensimmäinen jäsentiedote on julkaistu


Vuoden ensimmäinen jäsentiedote on julkaistu. Vuosi vaihtui ja tahti kiihtyi, todettiin hallituksen kokouksessa helmikuun alussa. Olemme tehneet selkeästi jotain oikein, koska olemme haluttu yhteistyö- ja asiantuntijataho. Tieto-taitoamme arvostetaan, ja kokemus käytännön hoitotyöstä kiinnostaa. Meitä pidetään innovatiivisena porukkana!

Jäsentiedotteeseen on koottu tietoa mm. koulutuksista, yhdistyksen vuosikokouksesta, ystävänpäivänä käynnistyvästä jäsenkampanjasta ja kansainvälisestä RIMS-konferenssista, joka järjestetään kesäkuun alussa Leuvenissa, Belgiassa.

Jäsentiedotteeseen pääset tästä.

Mukaan toimintaamme voit liittyä tästä!

Mukavaa alkanutta kevättä, olet tärkeä!

  • MS-hoitajat Facebookissa
  • MS-hoitajat Instagramissa

© 2020 Suomen MS-hoitajat ry