top of page

Neuroscience-hoitajasymposium yhdistää tieteen ja taiteen

Novartiksen järjestämä Neuroscience-hoitajasymposium järjestetään ensi vuonna Tampereella, Tampere-talossa 31.1.-1.2.2020. Koulutus tarjoaa monipuolista tietoa neurologian alalta.

Vuoden 2020 Neuroscience-symposiumin pääaiheina ovat vaikeahoitoinen migreeni ja sen hoito sekä MS-tauti elämänkaaressa. Osaamistaan voi kartuttaa lasten ja nuorten sekä aikuisten ja ikääntyvien MS-taudista. Koulutustilaisuus yhdistää tieteen ja taiteen: alan huippuasiantuntijat luennoivat uusimpaan näyttöön perustuen ja potilasohjauksellisia osuuksia käsitellään hieman "kevyemmin" keskustellen ja työskennellen, taiteella.

Neuroscience-hoitajasymposiumin ohjelmaan ja ilmoittautumiseen pääset tästä. Koulutus on suunnattu terveydenhuollon ammattilaisille.

bottom of page