top of page

Uusi jäsenkampanja käynnistyi 15.10.

Tule osaksi iloista ja ammattitaitoista porukkaamme! Liittymällä MS-hoitajat ry:n jäseneksi lunastat itsellesi mukavat jäsenlahjat ja monia etuja.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 15 euroa vuodessa. Suomen MS-hoitajat ry:n jäsenenä saat jäseneksi liittymislahjaksi meikkipussukan, avainkaulanauhan sekä Neuroliiton tarjoaman AVAIN-lehden vuosikerran kotiisi. ​ Jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua monipuolisiin koulutuksiin edullisesti, saat kattavasti tietoa MS-hoitotyöstä ja voit kehittää omaa osaamistasi muiden ammattilaisten joukossa. Jäsenille järjestetään muutamia kertoja vuodessa myös yhteistyötahojen (tukijoiden) koulutuksia, jotka ovat maksuttomia.

Lokakuun puolivälissä käynnistyneen jäsenkampanjan aikana kaikki loppuvuoden 2019 aikana liittyneet saavat ylimääräisenä jäsenlahjana Hetki unelmille -kirjan, jossa kaksitoista MS-tautiin sairastunutta kertoo rohkeasti ja avoimesti unelmistaan, elämästään ja sairaudestaan. Liity mukaan täältä!

bottom of page