MS-tautia sairastavan palvelukartta on valmistunut

29.5.2019

 

Pirkanmaan Neuroyhdistys on yhteistyössä Merckin kanssa laatinut MS-tautia sairastavan palvelukartan. Palvelukarttaan on koottu palvelut, joita MS-tautiin sairastunut voi saada tarpeensa mukaan eri palveluntuottajilta.

 

Juuri julkaistun palvelukartan tavoitteena on lisätä sekä potilaiden että sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kokonaiskäsitystä MS-potilaan hoitopolusta. Suomen MS-hoitajat ry on toiminut asiantuntijatahona palvelukartan suunnittelussa. 

 

 Palvelukartta sekä siitä laadittu ohjevideo ovat katsottavissa ja ladattavissa täältä. Karttatietoja ja palvelukokonaisuutta voi tarkastella sivustolla olevasta pdf-kuvasta tai verkkosivun vasemman valikon palveluluettelosta. Palveluluettelosta löydät linkit suoraan palveluista kertoville verkkosivuille.

Please reload

  • MS-hoitajat Facebookissa
  • MS-hoitajat Instagramissa

© 2019 Suomen MS-hoitajat ry