top of page

Ehdota Vuoden MS-hoitajaa tai MS-hoitotyöntekoa!

Suomen MS-hoitajat ry on päättänyt palauttaa vuosittaisen Vuoden MS-hoitaja - tai Vuoden MS-hoitotyön teko -palkitsemiskäytäntönsä. Palkitseminen tapahtuu perinteisesti valtakunnallisessa syysopintopäivässä 22.11.2019.

Tiedätkö hoitajan, joka ansaitsisi tulla huomioiduksi MS-hoitotyön osaamisen, kouluttamisen, esiintymisen tai muiden ansioidensa ja urakehityksensä perusteella? Tuleeko mieleesi MS-hoitotyön liittyvä teko, joka on merkittävällä tavalla "mullistanut" ja parantanut joko yksittäisen asiakkaan tai potilaan hoitotyötä ja hyvinvointia tai hoitotyön prosessia ja hoitoyksikön toimintaa?

Nyt kannattaa toimia! Kerro meille oma ehdokkaasi toiseen tai molempiin kategorioihin. Ehdotukset perusteluineen voit lähettää suoraan yhdistyksen hallitukselle osoitteeseen hallitus@ms-hoitajat.fi 1.10.2019 mennessä. Kaikkien ehdotuksen jättäneiden kesken arvotaan elokuvalippu ehdotusajan umpeuduttua. Ehdotusten antajien henkilöllisyys ei paljastu missään prosessin vaiheessa.

bottom of page