top of page

MS-osaaja 2019 -koulutus Aivoviikolla Turussa

Valtakunnallista Aivoviikkoa vietetään tänä vuonna viikolla 11. Suomen MS-hoitajat ry, Roche ja TYKS Neuro järjestävät yhteistyössä MS-osaaja 2019 -koulutuksen yhtenä Aivoviikon tapahtumana keskiviikkona 13.3. klo 12.45-15.40 T-sairaalan Johan Haartman -salissa (Hämeentie 11, Turku).

Koulutus on osa TYKS Neuron Aivoviikolla järjestämää yleisneurologian koulutusohjelmaa. Iltapäivä pitää sisällään tietoiskuja MS-taudin diagnosoinnista, hoidosta ja seurannasta, lääkehoidoista, omahoidosta sekä MS-potilaan kohtaamisesta. Tavoitteena on lisätä terveydenhuollon ammattilaisten ja opiskelijoiden tietämystä ja osaamista MS-taudista ja -hoitotyöstä. Koulutus on valtakunnallisen MS-osaaja 2019 -koulutuskiertueen ensimmäinen osa.

Koulutusohjelmaan pääset tästä.

Ilmoittautuminen koulutukseen. Huom. Valitse koulutusvalikosta 13.3.2019 Aivoviikon koulutus: MS-potilaan hoitotyö.

bottom of page