top of page

Näkymätön MS -artikkelisarja MS-ASEMALLA

MS-tautiin liittyy paljon näkymättömiä ja vaiettuja oireita: erilaiset tuntopuutokset ja -häiriöt, näköhermon tulehdus, voimakas väsymys eli fatiikki, alakuloisuus sekä kognitiiviset oireet, joihin kuuluvat esimerkiksi muisti- ja keskittymisvaikeudet sekä suunnittelun ja ongelmanratkaisun vaikeudet. Virtsaamiseen, ulostamiseen ja seksuaalisuuteen liittyvät oireet ovat myös tavanomaisia MS-tautia sairastavalla.

Vuoden 2019 kansainvälisenä teemana on ”MS ja näkymättömät oireet”. MS-ASEMALLA esittelemme uudessa artikkelisarjassa viisi tyypillisintä näkymätöntä oiretta tammikuusta toukokuuhun. Tutustu artikkelisarjaan!

Muistathan, että voit lähettää asiantuntijoillemme kysymyksiä aiheeseen liittyen? Aseman kysy asiantuntijalta -sivulle pääset täältä.

bottom of page