top of page

Hallitustyö tarvitsee käytännön hoitotyön asiantuntijuutta

Oletko kiinnostunut kehittämään neurologista, erityisesti MS-tautiin liittyvää, hoitotyötä? Suomen MS-hoitajat ry:n hallitustyössä sinulla on mahdollisuus tuoda kokemuksesi käyttöön valtakunnallisesti! Yhdistyksen tavoitteena on kehittää ja ylläpitää hoitajien ammattitaitoa, ammattimme arvostusta ja uusia tapoja tehdä tätä tärkeää työtä.

Tarvitsemme Suomen MS-hoitajien yhdistyksen hallitukseen juuri Sinua, käytännön hoitotyötä tekevä MS-potilaiden hoitaja!

Yhdistyksemme yksi tärkeimmistä tehtävistä on vuosittaisen syysopintopäivän järjestäminen. Ideoimme myös muita koulutuksia ja toimimme asiantuntijoina esimerkiksi potilasmateriaalien arvioinneissa.

"Olemme olleet jo vuosia MS-hoitajat ry:n toiminnassa mukana. Ei ole ollut yhtään tylsää!

Omaan työhömme olemme saaneet ihan erilaista potkua koulutusten ja kokemusten vaihdon kautta. Hauskoja tapaamisia, tasokkaita koulutuksia, mielenkiintoisia keskusteluja vakavan asian äärellä", kertovat pitkään hallitustyössä toimineet sairaanhoitajat Ulla Kokkonen ja Kirsi Tavasti.

"Huhuu, Pohjois-Suomi ja Helsingin seutu!"

Toivomme osallistujia kattavasti Suomestaa. Yhdistyksen hallituksen kokous järjestetään noin viisi kertaa vuodessa, osin etänä Skypenä tai kokoontuen yhteisesti Helsingissä. Yhdistys korvaa kohtuulliset matkakustannukset.

Ulla ja Kirsi muistuttavat, että et tarvitse mitään ns. erityistaitoja, et joudu tekemään yksin etkä yllättäen - ideoidaan ja toimitaan yhdessä! Hallituksen konkarit listasivat yhdistystoiminnan hyötyjä:

  • Verkostoidu! Saat vertaistukea ja uusia ideoita omaan työhösi.

  • Jaa hiljaista tietoasi muille! Arvokasta tietoa on kaikilla hoitajilla, jotka potilastyötä tekevät.

  • Ota lomaa arjesta koulutus- ja kokousmatkalla!

Yhdistyksen vuosikokous järjestetään 30.3. klo 13 alkaen Helsingissä, Scandic Hotel Simonkentässä. Tervetuloa mukaan!

Ulla Kokkonen ja Kirsi Tavasti

MS-hoitajat ry:n hallituksen jäsenet

bottom of page