Jäsenkampanjan etuna Hetki unelmille -kirja

27.12.2018

 

Tammikuussa kannattaa liittyä jäseneksi! Suomen MS-hoitajat ry:n jäsenenä saat jäseneksi liittymislahjaksi meikkipussukan, avainkaulanauhan sekä Neuroliiton tarjoaman AVAIN-lehden vuosikerran kotiisi. Tammikuun 2019 aikana jäsenlahjaetuna on lisäksi yhdistyksen kustantama Hetki unelmille - elämää MS-taudin kanssa -kirja. 

 

Jäsenenä sinulla on myös mahdollisuus osallistua monipuolisiin koulutuksiin edullisesti, saat kattavasti tietoa MS-hoitotyöstä ja voit kehittää omaa osaamistasi muiden ammattilaisten joukossa. Jäsenille järjestetään muutamia kertoja vuodessa myös yhteistyötahojen (tukijoiden) koulutuksia, jotka ovat osallistujille maksuttomia.

 

Liity mukaan tästä

 

 

Please reload

  • MS-hoitajat Facebookissa
  • MS-hoitajat Instagramissa

© 2019 Suomen MS-hoitajat ry