top of page

Syysopintopäivä kokoaa yhteen neurologian alan asiantuntijat

20-vuotisjuhlavuoden syysopintopäivä (23.11.2018) kokoaa yhteen neurologian alan asiantuntijat. Syysopintopäivässä kuullaan professori Juhani Ruutiaista, jonka klinikkalavan aiheena on suoliston hyvinvointi, neurologian erikoislääkäri Sakari Simulaa vaietuista, näkymättömistä oireista ja niiden hallinnasta, ja neurologian erikoislääkäri Eero Rissasta immunomoduloivan lääkehoidon haittavaikutuksista.

Kokemuskouluttaja Katja Oksa kertoo elämästä MS-taudin kanssa sairaudesta huolimatta - tai ehkä juuri siksi. Lisäksi opintopäivässä esiintyy lastenneurologi, joka kertoo lasten MS-taudista, sen oireista, etiologiasta, diagnosoinnista ja hoidosta. MyMS-hoidonseurantajärjestelmän esittelevät MS-hoitotyön konkari Ulla Kokkonen yhdessä StellarQ:n Markku Aittokallion kanssa, ja fysioterapeutti (YAMK) Saija Kultalan klinikkalava-aiheena on "MS-tautia sairastava hyötyy aktiivisesta elämästä!"

Ilmoittaudu mukaan marraskuun koulutukseen täältä.

bottom of page